Evdə axşam sakit vaxt keçirərkən telefondan istifadə etməklə gündəlik işlərdən bir qədər uzaqlaşmaq istəyirəm. Yeni bir platforma seçərkən çoxlu menyular və texniki çətinliklər mənim üçün arzuolunan deyil, çünki istifadənin mümkün qədər sadə olmasını istəyirəm. Azərbaycanda belə internet variantlarını araşdıran zaman interfeysin rahatlığı, mobil uyğunluq, səhifələrin sürətli açılması və istifadəçi məlumatlarının qorunması baxımından hansı göstəriciləri müqayisə etmək daha düzgündür?
22 Views

Bu gün işdən çıxanda özümə söz verdim ki, evə çatandan sonra heç bir iş görməyəcəyəm. :)) Telefonu götürüb bir az internetdə gəzişmək istəyirdim. Bir neçə xəbər oxudum, sonra tamamilə başqa mövzulara keçdim və təsadüfən səhifəsini açdım. Bir müddət baxdım, xüsusi olaraq axtardığım bir şey olmadığı üçün sonra bağladım. Amma səhifə yadımda qaldı. Çünki bəzən axşam vaxtı insan həqiqətən də yeni bir şey sınamaq istəyir, amma haradan başlayacağını bilmir. Mən belə hallarda əvvəlcə sadəcə baxmağı məsləhət görürəm. Heç nəyə tələsmədən nə olduğunu başa düşürsən, qaydaları oxuyursan və sonra özün qərar verirsən. Məncə, bu daha rahatdır. Hər kəsin marağı fərqlidir, ona görə də mən bunu “hamıya uyğundur” kimi təqdim etməzdim. Sadəcə mənim qarşıma çıxan variantlardan biridir. Kiminsə marağı varsa, baxa bilər, bəlkə axtardığı məhz budur.